Καλώς ορίσατε στο Ίδρυμα "Οι Φίλοι του Χόσπις Πάφου"

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ανακουφιστική φροντίδα στα μέλη της κοινωνίας της περιοχής της Πάφου που έχουν ανίατες ασθένειες ανερξαρτήτως της εθνικότητας τους της θρησκείας και της οικονομικής τους κατάστασης.

Δείξτε την αγάπη σας

Οι εθελοντές είναι απαραίτητοι για ότι κάνουμε.
Κάποιοι μας βοηθούν άμεσα στις μονάδες νοσηλείας. Άλλοι μας βοηθούν να αυξήσουμε το ποσό των €500.000 που απαιτείται για την απρόσκοπτη λειτουργία του Χόσπις. Μερικοί άλλοι εθελοντές προσφέρουν το χρόνο τους στα καταστήματα που διαθέτουμε ενώ άλλοι διοργανώνουν τις δικές τους φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

0
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Δωρεές

Δωρεές σε οποιαδήποτε μορφή είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Μια δωρεά είναι ένα δώρο που δίνεται από φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνήθως για φιλανθρωπικούς σκοπούς ή / και να αξιοποιηθεί για την εκπλήρωση ενός σκοπού. Μια δωρεά μπορεί να έχει διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων μετρητών, υπηρεσιών, νέων ή και μεταχειρισμένων προϊόντων όπως ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα, και οχήματα.

0
ΔΩΡΕΕΣ

Καταστήματα και Υποστήριξη

Τα καταστήματα μας είναι η «σπηλιά του Αλαντίν» γεμάτα με πραγματικούς θησαυρούς, αξίζει τον κόπο μια επίσκεψη. Είδη που προσφέρονται προς πώληση περιλαμβάνουν γυναικεία, αντρικά και παιδικά ρούχα, βιβλία, CD, είδη οικιακής χρήσης, και πολλά άλλα. Τα έπιπλα είναι διαθέσιμα στα μεγαλύτερα καταστήματα μας στην Κάτω Πάφο, Χλώρακα και στην Πάφο . Διαθέτουμε επίσης μια σειρά από εποχικά προϊόντα.

0
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Το Χόσπις δεν είναι ένα κτίριο αλλά μια ιδέα που εφαρμόζει την ολοκληρωτική φροντίδα των ασθενών με ανίατες ασθένειες.Η φροντίδα αυτή ειναι ιατρική, νοσηλευτική, σωματική συναισθηματική και πνευματική. Αυτή η φροντίδα δεν συμπεριλαμβάνει μόνο τον ασθενή αλλά και την οικογένεια του ασθενή που χρειάζεται βοήθεια αντιμετωπίζοντας την ασθένεια του συγγενή τους. Η φροντίδα είναι διαφορετική σε κάθε περίπτωση και εξαρτάται απο τις ανάγκες του κάθε συγγενή. Η φροντίδα παρέχεται από μια ομάδα που αποτελείται απο προσωπικό προερχόμενο απο πολλούς κλάδους ώστε όλες οι ανάγκες των ασθενών με προχωρημένες ασθένειες να είναι καλυμένες.

Έλεγχος συμπτωμάτων

Ο Έλεγχος  συμπτωμάτων – στα τελευταία στάδια της ζωής των ασθενών που πάσχουν από ασθένειες όπως ο καρκίνος, και παρουσιάζουν  συμπτώματα όπως πόνος, εμετός ή δύσπνοια μπορεί να είναι πολύ οδυνηρά και μερικές φορές  είναι δύσκολο να ελεγχθούν στο σπίτι. Στο Χόσπις, αυτά τα συμπτώματα μπορούν να αξιολογηθούν από το προσωπικό μας που είναι  έμπειρο στην αντιμετώπιση αυτών των συμπτωμάτων όπου χρησιμοποιούνται  μια σειρά από θεραπείες  για την  ανακούφιση του ασθενή. Η φαρμακευτική αγωγή μπορεί να αξιολογηθεί από την ομάδα ειδικών και  ανάλογες αλλαγές γίνονται με στόχο να  ελεχθεί  η αποτελεσματικότητά τους.

Ανακουφιστική Φροντίδα

Η φροντίδα για άτομα με περιορισμένη διάρκεια ζώης γίνεται τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο  και σε συναισθηματικό. Υπάρχουν φορές που ο συγγενής  είτε ο φροντιστής χρειάζεται ένα μικρό διάλλειμα από την εργασία της φροντίδας πλήρους απασχόλησης για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους,

Καταληκτική Φροντίδα

Καταληκτική Φροντίδα – η λειτουργία του Ασύλου Ανιάτων σε αυτό το στάδιο είναι να παρέχει στον ασθενή και την οικογένεια φροντίδα με τέτοιο τρόπο που είναι συμπονετικός, αξιοπρεπής αλλά ταυτόχρονα επαγγελματικός Η φροντίδα που προσφέρεται στον ασθενή έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίσει την αγωνία σωματικά και συναισθηματικά σε ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον. Η υποστήριξη για την οικογένεια είναι ένα εξίσου σημαντικό μέρος αυτού του είδους της φροντίδας και η υποστήριξη που παρέχεται από το  έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να βοηθήσει και να περιορίσει την οδύνη αυτή την περίοδο.

Βοηθήστε μας για να βοηθήσουμε κι εμείς.
The Friends’ Hospice Foundation είναι εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Εσωτερικών. Αριθμός καταχώρισης 310.

Καταστήματα του "The Friends' Hospice Paphos"

Chlorakas

Tel: 99380664/99835898

Mon-Fri 9:30-4:30

Sat 9:30-4:00

Sun 9:30-12:30

August – Normal opening hours

Kato Paphos

Tel. 95158838

Mon-Sat 10:00-13:00

August – Normal opening hours

Yeroskipou

Tel. 97727667

Mon-Fri 9:30-12:30

Sat 9:30-12:00

August – CLOSED

Pissouri

Tel: 99937243

Mon/Wed/Thurs/Sat 9:30-1:00

Tues/Fri 9:30-3:30

August – Normal opening hours

Polis

Tel: 99121775

Mon-Sat 10:00-1:00

Sun 10:00-12:00

August – Normal opening hours