Ομάδα Στήριξης

Το "The Friends' Hospice Paphos χρειάζεται περίπου € 500.000 ετησίως για να διατηρήσει την μοναδική υπηρεσία του προς την κοινότητα της Πάφου και τις γύρω περιοχές.
Η εξεύρεση πόρων είναι το κύριο καθήκον της Ομάδας του The Friends' Hospice Paphos. Χωρίς τη συμμετοχή των ατόμων, των ομάδων και των επιχειρήσεων, δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε φροντίδα.

Κοινοτική στήριξη για το Friends’ Hospice είναι ζωτικής σημασίας. Υπάρχει πάντα ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων συλλογής κεφαλαίων σε εξέλιξη στην περιοχή
Οι επιχειρήσεις μπορούν να βοηθήσουν το Hospice με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των διάφορων δραστηριοτήτων που κατά καιρους οργανώνουν για εξεύρεση πόρων ή και με συμμετοχή και ειδική χορηγία στο Friends’ Hospice Paphos. Θα μπορούσε η επιχείρησή σας να μας βοηθήσει;
Κάθε χρόνο, μεμονωμένα άτομα αλλά και ομάδες συμμετέχουν και δημιουργούν ενέργειες για την εξεύρεση πόρων για το Friends’ Hospice. Μπορείτε και εσεις να δημιουργήσετε την δική σας πρόκληση και να βοηθήσετε στην αύξηση της αναγκαίας χρηματοδότησης.
Σχολεία και ομάδες νέων σε όλη την περιοχή εργάζονται επίσης σκληρά για να συγκεντρώσουν τα χρήματα και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για τις υπηρεσίες του Friends’ Hospice. Ξέρετε μια ομάδα σχολείων που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν;
Περισσότερα από εκατό καταστήματα έχουν ένα από τα κουτιά συλλογής μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πώς μπορείτε να πάρετε κουτί Friends’ Hospice
Από ένα ενιαίο δώρα σε τακτικές δωρεές, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να συνδράμετε στο έργο του Friends’ Hospice
Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να τιμήσουν τη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου δωρίζοντας στο Friends’ Hospice . Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.
Η αναφορά Friends’ Hospice στη διαθήκη σας μπορεί να βοηθήσει τη χρηματοδότηση της. Όποια και αν είναι το μέγεθος της δωρεάς, το δώρο σας θα βοηθήσει να κρατήσει το Hospice σε λειτουργία.
Με όποιο τρόπο μπορείτε, παρακαλώ βοηθήστε μας για να βοηθήσουμε.

Ευχαριστώ.

Εθελοντισμός

Οι εθελοντές είναι απαραίτητοι για ό, τι κάνουμε.

Μερικοί βοηθούν τους ασθενείς άμεσα σε μονάδα νοσηλείας μας στο Hospice. Άλλοι βοηθούν να αυξηθεί το ποσό των € 240.000 που απαιτούνται κάθε χρόνο για να κρατηθεί το Hospice σε λειτουργία. Αυτό εξασφαλίζετε με εθελοντές που εργάζονται στα καταστήματά μας και είναι μέρος της ομάδας συγκέντρωσης χρημάτων μας ή οργανώνοντας φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Μερικοί από τους εθελοντές δουλεύουν κάθε εβδομάδα, άλλοι βοηθούν όποτε έχουν διαθέσιμες μερικές ώρες.

Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε και εσείς να μας βοηθήσετε, κάνοντας έτσι πραγματική διαφορά στις τοπική κοινωνία, καθώς επίσης θα κάνετε νέους φίλους, θα μάθετε νέες δεξιότητες και συχνά αποκαλύπτονται ταλέντα που ποτέ δεν συνειδητοποίησε ότι είχατε!

Για να γίνεις εθελοντής είναι εύκολο. Οποιοσδήποτε πάνω από την ηλικία των 18 ετών είναι ευπρόσδεκτοι. Μπορείτε να βοηθήσετε σε ένα από τα καταστήματά μας, ή ακόμα και να οργανώσετε μια εκδήλωση, μικρή ή μεγάλη, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με Yvonne Wheater στο 96474277 και Steve Wheater σε 96.474.288.

Αν είστε ειδικευμένος στην φροντίδα ασθενών και επιθυμείτε να εργαστείτε στο Hospice , παρακαλείστε να τηλεφωνήσετε Ann Hill σε 99.162.109.

Δίνοντας λίγο από το χρόνο σας σημαίνει πολλά για εμάς.

Καταστήματα

Το The Friends’ Hospice διαθέτει καταστήματα στην Κάτω Πάφο, Πισσούρι, Χλώρακα , Πόλη Χρυσοχούς και Γεροσκήπου.

Τα καταστήματα μας είναι γεμάτα με πραγματικούς θησαυρούς και αξίζει μια επίσκεψη. Είδη που προσφέρονται προς πώληση περιλαμβάνουν γυναικεία, αντρικά και παιδικά ρούχα, βιβλία, CD, είδη οικιακής χρήσης, κλινοσκεπάσματα, είδη καταστήματος και πολλά άλλα. Έπιπλα είναι διαθέσιμα στα μεγαλύτερα καταστήματα μας σε Κάτω Πάφο, Χλώρακα και στην Πόλη Χρυσοχούς. Έχουμε επίσης μια ποικιλία από εποχιακά προϊόντα – Χριστούγεννιατικα ημερολόγια και κάρτες.

Όλα τα καταστήματα μας λειτουργούν από τις ομάδες των πιστών εθελοντών μας.

Όλα τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα προς πώληση ελέγχονται και επιλέγονται προσεκτικά έτσι ώστε να διατηρήσουν υψηλά πρότυπα. Αν δεν έχετε ψωνίσει ακόμα σε ένα από τα καταστήματα μας επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα του Hospice ανακαλύψτε του θησαυρούς μας.

Στηριζόμαστε σε δωρεές για να κρατήσουμε τα καταστήματά μας γεμάτα οπότε αν έχετε ρούχα ή είδη οικιακής χρήσης που μπορείτε να δωρίσετε σε μας, παρακαλούμε όπως τα φέρετε στο κατάστημα κατά τις ώρες λειτουργίας.

Επίσης παρέχουμε μια υπηρεσία συλλογής για μεγάλα αντικείμενα, απλά καλέστε το πλησιέστερο σας κατάστημα.

Εκθεση Βιβλίου

Πραγματοποιούνται στo Grande Restaurant & Bar στην Πέγεια κάθε πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα και στο παλιό σχολείο στο χωριό Αρμού την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα.

Χρειαζόμαστε πάντα τα τελευταία κυριώς θεματικά βιβλία ειδικά έγκλημα / θρίλερ. Παιδικά βιβλία είναι επίσης ευπρόσδεκτα. Για περισσότερες πληροφορίες τηλέφωνο 99332974

Μονά Σκουλαρίκια;

Υποστηρίξτε την εκστρατεία μας «Μονό σκουλαρίκι» και φέρτε μας τα μονά χρυσά ή ασήμένια σκουλαρίκια σας (ή οποιαδήποτε άλλη ανεπιθύμητα ή σπασμένα κοσμήματα) σε ένα από τα καταστήματά μας και μας βοηθήστε μας να τα μετατρέψουμε σε μετρητά για να στηριίξουμε το Friends’ Hospice

Ποιότητα Έπιπλα ή Bric-A-Brac

Όλα τα καταστήματα μας παρέχουν την πηρεσία συλλογής για μεγάλα αντικείμενα. Απλά καλέστε το πλησιέστερο σας κατάστημα.

Τα καταστήματα μας

Χλώρακα
Τηλ: 96438369

9:30 – 16:30 Δευτέρα – Παρασκευή
9:30 – 16:00 Σάββατο
10:00 – 13:00 Κυριακή

Κάτω Πάφος
Τηλ. 95158838

10:00 – 13:30 Δευτέρα – Παρασκευή
10:00 – 13:00 Σάββατο

Γεροσκήπου
Τηλ. 97727667

Εννιά η ώρα – 13:00 Δευτέρα – Παρασκευή
9:00-12:00 Σάββατο

Πισσούρι
Τηλ: 99937243

9:30 – 12:30 Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο
Εννιά η ώρα – 15:30 Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή
10:00 – 13:00 Κυριακή

Πόλης Χρυσοχούς
Τηλ: 99121775

10:00 – 14:00 Δευτέρα – Σάββατο
10:00 – 14:00 Κυριακή

Βοηθήστε μας για να βοηθήσουμε κι εμείς.